Zumba®

 

Fun en exotisch

Zumba is het hipste, snelst groeiende fitnessprogramma wereldwijd! "Zumba" betekent letterlijk "snel bewegen en plezier hebben" en dat geeft precies aan waar deze training voor staat! Zumba combineert de meest effectieve oefeningen met de exotische ritmes van Latijns-Amerikaanse muzieksoorten als salsa, merengue, cumbia, samba, calypso, reggaeton en hiphop. De opzwepende muziek en de leuke bewegingen zorgen ervoor dat je niet eens door hebt dat je bezig bent met een geweldige training!

 

 

Afslanken

Door middel van Zumba verbrand je tot 1000 calorieën per uur, de resultaten uit Amerika zijn fantastisch! Zumba wordt inmiddels al in minstens 30 landen gegeven en ook België zal ongetwijfeld bezeten raken van deze geweldige training!

 

Wil je ook een fantastisch, mooi strak lichaam, maar heb je geen zin om iedere dag op saaie fitnessapparaten te moeten trainen, dan is Zumba iets voor jou.

 

 

Zumba® Gold

 

Met Zumba Gold hebben oudere mensen of mensen die fysiek moeilijk kunnen bewegen de mogelijkheid om hun lichaam in conditie te houden door te dansen en te genieten tijdens de Zumba Gold lessen.

 

Ben je 55 jaar of ouder en hou je van het Latijns Amerikaanse dans ritme dan is Zumba Gold echt iets voor jou. Het voordeel is dat je geen vaste danspartner moet hebben.


« Terug naar aanbod

© www.so-fit.be - sitemap

Webdesign, websites, webshop, grafisch bureau

Kinderlessen starten terug vanaf 04/09. Allen welkom.