So-Fit danst Street, Jazz & Modern! vanaf 15 jaar

 

Een 12-delige cursus waarin afwisselend streetdance, jazz en modern aan bod komen.
Onze docenten Justine, Steffie en Nathalie heten jullie iedere maandag welkom om 20u30. Inschrijven is gewenst. Deelnemen kan vanaf 15 jaar.

 

Nathalie Janart geeft al meer dan 25 jaar les in heel wat verschillende dansstijlen. Ze zal je met veel plezier laten proeven van de basistechnieken in de lessen modern.

Nathalie volgde een balletopleiding in Brussel waar zij hoofdzakelijk les kreeg van Timur Ratlas ( o.a. ex-danser Béjart en solist bij het Ballet van Vlaanderen). Daarna vervolmaakte ze haar dansopleiding in de Topsportschool in Brugge.  Ze kon er kennis kon maken met een ruime waaier aan genres (jazz, modern, klassiek, tap, toneel, zang, grime, anatomie) veelal bijgebracht door buitenlandse lesgevers met een indrukwekkend palmares.  

Steffi Huysentruyt is met een jarenlange ervaring in streetdance een krak in haar vak. Weinig genres die ze niet onder de knie krijgt. Ze is een meerwaarde voor de hip hop.

Justine Soete is afgestudeerd als post-graduaat dansinstructeur. Met 10 jaar ervaring als lesgever in jazz en streetdance lessen zorgt ze voor kwaliteit en dansplezier.

 

© www.so-fit.be - sitemap

Webdesign, websites, webshop, grafisch bureau

Kinderlessen starten terug vanaf 04/09. Allen welkom.