Sophie mag zich vanaf 27/03/2013 officieel BOKWA®-instructrice noemen. Klik HIER.

 

Nieuwe fitnesshype Bokwa® doet je 1.200 calorieën verbranden.

 

De fitnesshype laat je namelijk dansen in de vorm van letters en cijfers, waardoor je op één uur tijd 1.200 calorieën verbrandt.

Fans van Zumba of Tae Bo weten het ondertussen al: dansen op muziek terwijl je bewegingen maakt kan flink intensief zijn. Bovendien is het niet altijd even gemakkelijk om mee te doen, zeker als je geen groot danstalent bent kunnen de pasjes al snel te moeilijk worden. Daar bedacht de Zuid-Afrikaanse fitnessinstructeur Paul Mavi iets op: hij liet de mensen de vorm van een letter of cijfer nadoen. Simpel om te volgen, je moet je enkel de letter of het cijfer voor de geest halen, en zeer intensief door alle heup- en armbewegingen.
Bokwa® is al ruim twee jaar een ware trend in Amerika is nu ook naar So-Fit overgevlogen.


 

 

BOKWA® IS ANDERS!
Geen getelde stappen.
Omdat de Bokwa® stappen gestructureerd zijn en gebaseerd op de vormen van letters en cijfers heeft Bokwa geen telling nodig bij het maken van de stappen zoals bij een traditioneel 8-tellen systeem dat gebruikt wordt bij de meeste fitness programma's.
Voel simpelweg de muziek en beweeg op de beat ervan samen met de andere deelnemers binnen de groep.

Geen choreografie!
Als je eenmaal de stappen kent volgens de structuur van Bokwa is deze van jou en dans je hetzelfde als andere Bokwa® deelnemers in bijvoorbeeld Taiwan, Australië, Engeland of de U.S.A. Bokwa® is echt universeel.

Hedendaagse actuele populaire radiohits!
We doen Bokwa® op wereldse muziek die past bij het globale publiek. De muziek geeft je volop energie. Het zijn vaak dezelfde titels die je hoort op je autoradio.

Iedereen kan meedoen aan Bokwa!
Omdat de passen gestructureerd zijn als letters en cijfers kan iedereen eenvoudig meedoen. Zelf kids vanaf 4 jaar maar ook als u de 70 al gepasseerd bent, mannen en vrouwen. Mensen met 2 linker benen en mensen die absoluut niet kunnen dansen. Iedereen deelt een geweldige ervaring in zijn eigen groep.

WIE HEEFT BOKWA® GEMAAKT?
Bokwa® is ontwikkeld door de internationaal bekende fitness personality Paul Mavi, een van meest toonaangevend groepsfitness instructeurs in Los Angeles. Gebruik makend van zijn percussie achtergrond als musicus en danser omdat hij van Zuid-Afrikaanse afkomst is, ontwikkelde hij de afgelopen 8 jaar Bokwa® voor zijn eigen groepen. Begin 2012 ging hij samenwerken met Johann Verheem die via televisiekanalen het concept voor het grote publiek in de U.S.A. bekend maakte. Sindsdien heeft Bokwa® zich ontwikkeld en verspreid over de wereldbol. Met als gevolg een groot aantal instructeurs die zich deze fitnessvorm middels gecertificeerde trainingen ook eigen heeft gemaakt.

Het voelt helemaal niet aan als een work-out!
Vanwege de energieke muziek die gebruikt wordt, het plezier dat je beleeft en de vaste voorgeschreven stappen samen met de motivatie die dit brengt raken mensen helemaal verslingerd aan Bokwa®. Je hebt niet eens in de gaten dat je tot wel 1200! calorieën verbrandt in een enkele sessie.

ZELF OOK DEZE NIEUWE SENSATIE BELEVEN?
Vanaf 9 april kunt u deze nieuwste bewegingsvorm ook bij SO-FIT op een professionele manier gaan meemaken.
Onze Bokwa® gediplomeerde instructrice staat hiervoor garant.

© www.so-fit.be - sitemap

Webdesign, websites, webshop, grafisch bureau

Kinderlessen starten terug vanaf 04/09. Allen welkom.